In het kort

Ik? Ik ben Lisa Voet, 28 jaar oud en woon samen met mijn gezinnetje in Hoofddorp.

Wie ben ik? Ik kan mijzelf het beste omschrijven als een eerlijke, energieke en enthousiaste perfectionist met een goed gevoel voor humor.

Wat doe ik? Ik ben Interieur Architect met een brede kijk op het vakgebied interieur. Ontwerpen op maat, interieuradvies op de manier zoals u dat zou willen en het verkoop-klaar maken EN fotograferen van uw woning.
Hiernaast doe en kan ik nog veel meer, bekijk mijn portfolio voor een duidelijk overzicht. Alles wat hier zichtbaar is maak ik op aanvraag. Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

Waarom AndereKant?

U zegt het waarschijnlijk vaker dan u zelf doorheeft. Het zinnetje begint meestal met “Aan de ene kant …” en gaat dan altijd verder met “Maar aan de andere kant…”. Dit is vaak een afweging waarom iets wel of geen juiste keuze of beslissing is.
Juist of niet, veilig of een uitdaging, een AndereKant kan juist heel erg mooi zijn. Aan mij de taak u dat in te laten zien, welke Kant u dan ook kiest.

Hoe ga ik te werk?

Door goed te luisteren, te kijken en te analyseren zorg ik voor een passende oplossing voor welke interieurvraag dan ook.
Ik kijk naar trends, maar ook naar klassieke en blijvende oplossingen. Ik zorg ervoor dat alles tot in detail klopt, maar vooral dat het bij u past.


Heb ik uw interesse gewekt, wilt u meer van mij weten of wilt u kennis met mij maken om voor u aan de slag te gaan? Neem gerust contact met mij op en ik laat u graag een AndereKant zien.